[email protected] + 40 316 302 395

Cumparam stocuri de ambalaje!

 
 
Afacerile infloritoare cateodata se confrunta adesea de probleme cauzate de acumularea  in exces sau chiar inutile de materiale de ambalaje ramase. Depozitarea acestor ambalaje inutile este complicata si costisitoare, nu se pot comanda cantitati exacte pana la momentul actual, este imposibil pana acuma.

Cele QDP  serviciile  B2B sunt bazate pe urmatoarele conceptii: materialele de ambalare de inalta calitate ramase se pot redistribui din nou intr-e companii. Pretul scazut calitate neschimbata. Pe scurt QDP ofera solutii  simple eficienta si pentru economisirea costurilor pentru utiliztori.

 

QDP functioneaza in doua feluri:

Re-Packaging products

Cumparam ambalaje acumulate ramase.
 
Ambalajele acumulute pot fi revandute din nou, cu toate acestea fara potentiali clienti corespunzator acest proces ar fi extrem de greu. Datorita All In packaging  webshop QDP ajunge la mii de clienti. Daca produsele D-voastra ne par interesante vom cumpara stocurile de ambalaje acumulate si oferim publicului larg in cadrul webshopului.
 
Produsele QDP apar pe Webshop.
 
In unele cazuri nu putem cumpara produsele acumulate. Se poate intampla in cazul in care cantitatea este atat de mare incat nu putem asigura depozitarea acestora, in cazul in care depozitul d-vastra din punct devedere geografic este favorabil pentru revanzarea produselor , suntem increzatori ca putem gasi un cumparator adecvat pentru d-voastra si pentru miile de clienti care doresc ambalaje excelente ramase pe stoc. 
Calitate Ambalaj Discount este deschis tuturor furnizorilor. Sa fie vorba despre firme la care sunt disponibile materiale de ambalaje in cantitati limitate, sau producatori care ofera productie continu, suntem dispusi pentru a gasi solutii potrivite pentru toata lumea. Scopul nostru este de a gasi solutii economice eficiente atat si mediului.
 
Daca aveti materiale de ambalare in exces va rugam sa completati formularul de mai jos, iar noi va vom contacta pe D-voastra!

 

Contact us!

În curs de procesare...