Vaporizarea metalelor

Serviciu de metalizare sub vid pe ambalaje din plastic 

Metalizarea in vid a sticlelor, borcanelor si capacelor 

Denumirea All In Packaging inseamna produse de ambalare de inalta calitate, solutii inovatoare de ambalare si servicii de imprimare generale. 

O parte din aceasta este serviciul nostru unic de aburire a metalelor, datorita caruia putem fabrica ambalaje lucioase sau mate, durabile, dar mai ales ambalaje unice pentru produsele dvs.! 

Prin metalizarea in vid a borcanelor, capacelor si sticlelor cosmetice, putem crea un aspect remarcabil pentru produsul dvs., care altfel este greu de obtinut in cantitati mici pe piata. 

 

Ce este metalizarea sub vid? 

In timpul evaporarii metalelor, particulele de metal sunt incalzite si apoi lipite pe suprafata dorita prin vid, astfel incat are loc o acoperire metalica cu luciu ridicat din diverse materiale. Dupa racire, stratul aplicat ramane ca un strat extrem de frumos, lucios, stralucitor. 

Mai simplu spus, suprafetele metalice aburite arata aproape ca si cum ar fi cromate, doar cu o culoare diferita. 

 

De ce sa alegeti vaporizarea metalelor pentru ambalajul dvs.? 

Prin metalizarea prin vid a materialelor de ambalare, obtinem un aspect unic si un rezultat final stralucitor si stralucitor, care va ajuta sa va remarcati produsele. 

Chiar si materialele sensibile la UV pot fi umplute in sticle decorate cu metalizare sub vid, deoarece suprafata acopera complet ambalajul dorit. 

In majoritatea cazurilor, materialele de ambalare, borcanele, capacele si flacoanele nu sunt produse intr-un aspect atat de exclusiv si atragator, asa ca majoritatea producatorilor nici macar nu vor oferi produse ca acestea sau, daca o fac, stabilesc o cantitate minima extrem de mare de comanda. 

Suprafata metalica vaporizata poate fi, de asemenea, prevazuta cu o eticheta de produs suplimentara sau serigrafie si tampografie. 

Din ce numar merita metalizarea in vid a produsului dvs. de ambalare?

Pentru metalizarea sub vid, cantitatea minima de comanda este diferita pentru fiecare produs. Cu toate acestea, este linistitor faptul ca, spre deosebire de alte metode de imprimare, metalizarea in vid nu necesita comandarea a mii de produse. 

Borcanele, sticlele si capacele pot fi metalizate in vid economic, chiar si atunci cand comandati doar cateva sute de bucati. In plus, anumite articole sunt disponibile chiar si in cantitati mai mici. 

Daca stiti deja produsul de ambalare, sticla sau capacul pe care doriti sa-l metalizati, solicitati echipei noastre detalii cu referire la numarul articolului produsului. 

Vom incerca tot posibilul pentru a finaliza sarcina la un pret personalizat, redus si cu un timp de livrare rapid. 

 

Pe ce suprafețe puteți utiliza metalizarea sub vid? 

Metalizarea sub vid poate fi aplicată si materialelor din plastic, metal si sticla. Sticlele, borcanele, capacele si alte materiale si ambalaje de ambalare care pot fi achizitionate de la noi sunt de obicei fabricate din PET, PP si PE. Acestea pot fi vaporizate cu un rezultat final durabil si extrem de inalt. Testam in mod constant o varietate de materiale cu privire la modul in care acestea reactioneaza la proces, prin urmare extindem in mod constant gama de materiale. 

O exceptie este materialul HDPE, care nu are ca rezultat un rezultat final frumos care poate fi usor scos, deci nu il recomandam. 

Va rugam sa retinei: este important sa faceti o proba de tiparire a articolului de ambalaj selectat inainte de a decide cu privire la evaporarea metalului. Aceasta este singura modalitate de a fi 100% sigur ca rezultatul final real va fi de inalta calitate si adecvat nevoilor dumneavoastra. 

Deseori desfasuram procesul de testare in avans pentru produsele pe care le comercializam. In cazul unui produs adus de client, este deosebit de important sa se efectueze preparate de proba. 

Obtinerea rezultatului potrivit poate fi influentata si de tratarea suprafetei materialului selectat si de uniformitatea suprafetei.


Care sunt culorile cele mai tipice? 

Clientii nostri cauta o mare varietate de culori, in principal auriu, argintiu, bronz si metalic. in plus, oferim mai mult de 10 culori din care sa alegeti. Putem realiza si culori mate.