Termeni și condiții de imprimare

Procesul comenzii


Dupa finalizarea graficelor, clientul poate incepe procesul de comanda cu Nordtek Packaging Ltd. (in continuare: furnizor). Acceptam comenzi doar in forma scrisa, cu referire la numarul ofertei primite. Odata ce comanda a fost plasata, furnizorul nu poate accepta nicio alta modificare sau sa ofere nicio forma de restituire. Drept urmare, problemele de revizuire si redare, precum erorile de ortografie si erorile generale de continut, sunt responsabilitatea exclusiva a clientului. Cu exceptia cazului in care partile convin altfel, furnizorul nu va participa la aceste sarcini. Daca nu aveti material grafic imprimabil, il vom converti la un cost suplimentar intr-un format de imprimare adecvat. Graficul final al lucrarilor de imprimare va fi trimis clientului prin e-mail pentru aprobare inainte de inceperea productiei. In orice caz, incercati sa trimiteti fisiere grafice ca fisier PDF, fonturi „curbate / incorporate”, culori CMYK si formate de PC compatibile CorelDRAW. Veti gasi aici sfaturi despre crearea fisierelor de tiparire.

Timp de productie

In orice caz, timpul de productie si finalizare incepe dupa indeplinirea urmatoarelor conditii: - fisierele finale de productie aprobate de client au fost primite, acceptate de firma noastra de imprimare sau materialele de imprimare produse de imprimanta noastra au fost acceptate in scris de catre client si au fost transmise la comanda indicand numarul de oferta primita. -valoarea comenzii a ajuns pe contul nostru banca. Timpul de livrare depinde de metoda de livrare (de exemplu, posta aeriana, etc.) si de adresa de livrare. In cazul livrarii necorespunzatoare sau intarziate a fisierelor grafice (de exemplu: PDF deteriorat, fisier vector ne-curbat etc.), data livrarii va fi extinsa de furnizor in masura intarzierii. Prin urmare, este exclusa intarzierea unilaterala a transportatorului. In cazul intarzierii excesive in trimiterea fisierelor grafice finale catre furnizor, acesta din urma este autorizat sa refuze comanda. In acest caz, clientul este obligat sa ramburseze furnizorul pentru toate costurile suportate pana in prezent in executie. Pentru mai multe informatii despre expeditie, vizitati vizitatorul la pagina https://allinpackaging.ro/transport. In cazul unei cereri de expediere accelerata, costurile implicate vor fi percepute de catre Client. Disponibilitatea transportului accelerat poate depinde si de disponibilitatea curierului. Timpul de livrare este stabilit in momentul comenzii.

Politica Reclamatii

Toate comenzile sunt finale. Furnizorul nu va putea restitui costurile dupa ce comanda a fost finalizata. Vanzatorul recomanda sa cititi cu atentie „Termenii si conditiile pentru serviciile de imprimare” inainte de a incepe o comanda de tiparire. Daca o comanda este finalizata, nu este posibila anularea sau rambursarea. Clientul trebuie sa anunte furnizorul in scris despre orice obiectie de calitate in termen de 48 de ore de la primire. Pentru revizuirea cererii, clientul este obligat sa trimita produsele primite furnizorului si sa furnizeze toate informatiile referitoare la reclamatie. Daca furnizorul nu poate inspecta produsele defecte, nu va accepta nicio revendicare. Furnizorii privind calitatea, dimensiunea, culoarea nu vor fi acceptate de furnizor pentru lucrarile de tiparire, mai ales ca clientul a fost aprobat inainte de inceperea productiei de imprimare. In cazul imprimarii offset, flexo si serigrafie, in absenta culorilor pentru dovada si pantone, furnizorul nu va accepta nicio cerere de culoare pentru suportul de imprimare. Daca clientul doreste sa vizualizeze produsul inainte de a efectua o comandăa poate solicita o mostra pentru o taxa suplimentara.

Politica de anulare

Odata ce o comanda a fost procesata si fabricata, nu exista nicio optiune de a anula comanda sau de a solicita o restituire. Clientul asi asuma intreaga responsabilitate pentru lucrarea grafica finala.

Costuri de proiectare

Taxele noastre de design grafic sunt stabilite si scrise pe pagina „Costurile de tiparire” disponibile pe site-ul nostru web. Mai multe informatii despre pachetele noastre grafice si costurile de productie sunt disponibile la adresa: https://allinpackaging.ro/costuri-de-imprimare

Dreptul de autor al imaginilor

Imaginile transmise Furnizorului trebuie sa fie proprietatea exclusiva a Clientului si trebuie tratate in mod confidential de catre Furnizor. Clientul este pe deplin responsabil pentru imaginile prezentate. Va rugam sa nu trimiteti imagini de copyright care nu sunt proprietatea dvs.! Furnizorul se angajeaza sa se abtina de la reutilizarea oricarei imagini care i-au fost trimise, cu excepția cazului in care partile convin altfel. Imaginile sunt stocate de Furnizor pentru o perioada nedeterminata pentru a permite Clientului sa reordoneze materialele.

Responsabilitate

Furnizorul nu examineaza continutul, ortografia, estetica filmului, discului, PS, PRN, JPG, TIF, PDF sau alte fisiere furnizate de Client, precum si integritatea drepturilor de autor, editoriale si alte drepturi in au continut etc., prin urmare Furnizorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru aceste drepturi. Furnizorul nu este responsabil pentru autenticitatea datelor sau informatiilor continute in amprentele realizate de Furnizor. Furnizorul exclude orice rrspundere pentru daunele cauzate de daune sau fraude cauzate de Client pe cheltuiala cuiva. Odata cu comanda, Clientul va declara ca are toate drepturile necesare asupra comenzii cu privire la obiectul comenzii transferate, scutind astfel Furnizorul de orice reclamatie prezentata de o terta parte pentru incalcarea dreptului de autor, confidentialitate sau alte protectii legale.

Important: Pentru a reglementa orice practica care nu este reglementata de acest „Termeni si conditii generale pentru serviciile de tiparire”, politicile CGC stabilite de Nordtek Packaging Ltd. vor predomina (Faceti clic aici pentru intregul CGC)