Termeni si conditii

Cele mai importante condiții de cumpărături on-line

Termenii și conditii gasiti pe acest link.

Magazinul online All In Packaging este condus de NORDTEK PACKAGING LIMITED Company number: 636232, Address: 6-9 Trinity Street, Dublin 2, D02EY47, Ireland, EU VAT No: IE3603571LH)

I. Reclamații

 1. Ambalajele deteriorate cu leziunile putei prelua doar dupa intocmirea procesul-verbal! Acest lucru oferă posibilitatea de a fi compensat pentru prejudiciul societății de transport. Ne puteti trimite reclamatia dvs. completand formularul de la linkul de mai jos:  https://allinpackaging.ro/reclamatie

  1.a.Obiectii la igiena si conformitatea microbiologica a produselor comandate sunt posibile in termen de 14 zile de la primire. Igiena si plangerile microbiologice vor fi acceptate de furnizor numai in termen de 14 zile de la primire.


 2. Lipsa de cantitati, marfuri deteriorate externe pentru lipsa proprietăților garantate în afara Furnizorul va accepta numai în cazul în care sunt indicate de către cumpărător în termen de 3 zile lucrătoare de la data primirii.
 3. Teiare tubului, inlocuirea tubului – conditiille de taierea tijelor

  Tubul plonjor de fiecare data trebue masurat  in mm.

  La schimbarea tubului plonjor valoarea mm este dat FBOG (From the Bottom Of Gasket- masurat la etanșare în partea de jos garnitura)

  inteles, cu excepția cazului în care o alta valoare este definita în forma scrisa, cum ar fi lungimea tubului detașat. lungimea întregului tub dupa ce a fost detasata de distribuitor.

  Ajustarea se face de catre angajați de favorizați( persoane cu handicap)  prin munca manuala.Timpul de livrare poate varia in funcție de capacitatea și cantitatea comandata. Precizia lungimii presupusă specificată FBOG lungimea tijei +/- 2 mm.

II. Prețurile

 1. Daca preturile transportatorului este diferit, de la sediul furnizorului EXWORKS Budapesta preturile sunt   nete sunt valabile și acoperă doar costul de ambalare (persoane fizice în cadrul comunității, în cazul în care numărul de identificare fiscală al UE a companiilor se va percepe TVA (20%).
 2. În cazul în care prețul este gresit, în magazinul Furnizorului, nu va fi obligat să livreze produsele  la pretul gresit. Clientul are dreptul de a-și retrage dreptul de cumparare.
 3. Furnizorul va avea dreptul la prețul corect /sau costul de transport, în cazul în care pentru a stoca orice eroare de calcul  rezultat, prețul real diferit de prețul total  afisat.


III. Termen de livrare 

 1. Cumpărare produselor din depozit  termenul de livrare este de 4 zile lucratoare, care începe atunci când toate condițiile necesare sunt indeplinite de catre Cumparator cum ar fi valoare comenzi sa intra în contul bancar a Furnizorului si atuncea  o predăm la curier GLS.
 2. Dupa livrarea comenzi timpul de asteptat puteti vedea pe pagina „ Transport”.


IV. Mostre de produse

 1. Furnizorul ofera mostre gratuite pentru Cumparator, 3 buc de produse  din care 1 buc este gratuit. Pretul de transport pentru mostre de produse va fi suportat de catre Cumparator. 


V. Dreptul de Retragere 

 1. Distanta stabilită pentru achizitionarea  (on-line) de Cumparator la primirea în termen de 14 zile poate  anula. Intentia de anularea comenzi în acest termen trebuie să notifice în scris catre Furnizor. Dreptul de retragere este exercitat sub rezerva altor termeni:  

  Cumpărătorul pe cheltuiala proprie va transporta inapoi marfurile nedeteriorat toata cantitatea va fi returnata in depozitul Furnizorului pe adresa depozitului: 1171 Budapest Pesti út 474.

 2. La achizitionarea etichetelor  dreptul de retragere nu poate fi exercitat. Conditiile la achizitionarea etichetelor în ceea ce priveste sunt disponibile la pagina  https://allinpackaging.ro/imprimarea-termenilor-si-conditiilor

Termenii și conditii gasiti pe acest link: in limba engleză.

Valabil de la septembrie 2022