[email protected] + 40 316 302 395

Servicii Premium de la Nordtek

 
Aproape de douazeci de ani de experienta firma Nordtek ofera partenerilor sai servicii eficiente diversificata si solutii de afaceri. Ajutam partenerii nostrii cu varietate de solutii ca visele lor sa devina realitate.
 
Suntem consitenti de faptul ca o multime de produse contribuie pentru realizarea succesului astfel indiferent de dimensiunea sarcinii suntem aici pentru a va ajuta cu orice. Aici gasiti matriale de amblaje cele mai potrivite astfel incat sa puteti fi unul dintre miile de clienti multumiti.
 
Compania Nordtek straduieste in fiecare zi pentru a oferi solutii eficiente de inalta calitate pentru clientii sai.

 

 All In Packaging

 Quality Discount Packaging

Accesati Magazinul  online aici puteti alege din cele 5 000 de produse de ambalaje cele mai  potrivite dupa  gust /buget. Cumparati de la magazinul online pentru a economisii timp si bani. Daca aveti orice intrebari  sau probleme folositi chat-ul de serviciu prin care colegii nostrii va vor ajuta.
 

Afacerea d-voastra poate sa fie mai eficient folosind QDP mai ecologic. Cumparam  ambalajele acumulate ramase, oferim ambalaje de inalta calitate din stocurile situate pentru a putea oferii un pret mai redus. Alegeti QDP scopul nostru este de a gasi solutii eficiente atat si mediului.

 Solutii Grafice

 Etichetare

Aveti deja o idee pentru grafica cu aspectul produselor dar nu a fost inca efectuata? Eventual vreti sa analizati din noua grafica existenta? Va vom ajuta! Profesionisti nostri va vor ajuta cu o varietate de idei de care clientii nostrii au beneficiat sa creeze un produs la care au visat.

Cu tehnicile tipografice putem aplica aprope pe toata suprafata, grafica la care ati visat. Cu ajutorul specialistilor nostrii produsul va avea o aprenta de care clientii va vor aminti.

 Logistica si alte servicii

 

Livrarea produselor  comandate de d-voastra putem prelua pana la 25 tone care putem aduce terestru, naval sau aerian. Pentru mai multe informatii despre livrare va rugam sa cititi pagina noastra "Transport" sau sa ne contactati!

 

Trimite-ne un e-mail sau sa ne sunati in cursul orei de lucru de la 9:00 la 17:00 pm la numerele de telefon + 40 316 302 395.

All In Packaging

Magazin diversificat

Cerere mostre de produse.

Suntem siguri  ca veti gasi cele mai potrivite materiale de ambalaje care puteti alege din cele 5 000 de produse.
Daca nu, putem sa va cautam  noi, sau  putem produce aceste tipuri de  ambalaje.

Preferati sa incercati produsele inainte de a  le cumpara? Puteti sa primiti o mostra gratuita , astfel incat sa puteti decide daca doriti sa cumparati in cantitati mari.

Suport multilingvistic

Satisfactia garantata

All In Packaging este disponibil in 10 limbi. Defapt la comapania Nordtek va exista intotdeauna cineva la serviciul de chat in direct care vor raspunde la intrebarilor  d-voastra.

Deveniti si d-voastra una din miile de clienti care aleg  Nordtek-ul privind materialele de ambalare. Achizitionarea materialelor de ambalare poate deveni o parte mai simpla a procesului de productie a produselor.

Quality Discount Packaging

Cumparati calitate, la un pret accesibil!

Cum protejam Pamantul ( Ocrotim)!

Materialele de ambalare de inalta calitate noi, din surplusul de ambalaje.  Economisiti bani si protejati mediul!

Nu  lasati  materialele de ambalare care pot fi folosite sa piarda. Va puteti proteja mediul prin cumpararea surplusului de ambalaje reducand astfel productia in exces si  poluarea.

Vindeti surplusul!

 

Aveti stocuri de ambalaje de care nu mai aveti nevoie? Doriti solutii eficiente economice, doriti sa se elibereze spatiul de depozitare, vindeti noua surplusul de ambalaje, si noi vindem mai departe prin programul QDP magazin online.

 

Solutii grafice

Desing unic

Desing personalizat

Se poat realiza. Doriti un ambalaj cu un aspect atractiv solutii unice personalizate. Vizionati munca noastra anterioara facand clic aici.

Posibilitatile sunt nelimitate. Vom realiza si implementa un pret rezonabil pentru produsele cele mai potrivite pentru d-voastra.

Fotagrafii produse 360 º

Desin-ul va apartine!

Folosind aplicarea pozelor la 360 º produsele prind viata! Clientul poate roti si zoom pentru a primi o imagine reala, Vizionati activitatea noastra pana in prezent  facand clic aici!

Ajutam in finisajele vizuale , doriti sa se realizaze orice fel de modificare, defapt se poate, fiindca decizia asupra desin-ului va apartine.

Eficienta costurilor

Metalizare

Deoarece centrul nostru de sediu se afla in Ungaria, daca aveti nevoie de noi , puteti ajunge la noi la orice moment, fara dificultati de organizare.

Cu acesta procedura chiar produsul devine mai actractiv. Exista mai multe optiuni, veti gasi cele mai bune pentru realizarea produsului d-voastra.

Etichetare

Pe orice suprafata

Etichetare personlizte

Putem oferii mai multe oportunitati profesionale pentru seriografie, folie, metalizare.

Doriti sa iesiti in evidenta? Incercati noi sulutii speciale de etichetre. Puteti alege din urmatoarele optiuni.
  • Imprimare UV
  • Imprimare cu tampoan
  • Serigrafie

Nu aveti un proect pentru grafica, nu este nici o problema!

Rapid de la prima mana

Daca aveti deja idei pentru grafica noi incercam sa o inbunatatim, si putem aplica pe materialul de ambalare aleasa de d-voastra. Daca nu aveti inca idei, chiar daca au fost dar inca nu au fost realizate, echipa noastra de la Proecte  in orice moment poate sa stea la dispozitia  d-voastra.

Datorita experientei si a partenerilor de afaceri de incredere putem  realiza proectele noastre intr-un timp foarte rapid. Aveti nevoie de solutii urgente? Contactati-ne!

Logistica si alte servicii

Suport local 

Procedura de Inbuteliere 

Pentru noi distanta nu este o problema, pentru ca suntem prezenti in peste 15 tari din Europa, fizic sau virtual. Puteti simti astfel ca suntem aproape  oriunde in orice moment.

Inbutelierea ambalajelor  cu solutii pentru  uz casnic, deodorante , parfumuri  si alte produse cosmetice in cantitati mari.

Organizare

Fabricatie de cutie - Cutii de carton 

 
Ne asumam  pentru orice  problema  legata pentru  solutionarea transportului. Din experientele acumulate peste ani colaboram cu transportatori de incredere si responsabili.
Cutia de carton facuta individual nu este doar estetica, ci si practica. Cele mai multe dintre pachetele noastre disponibile pentru revanzare sunt vandute in cutii de carton, care pot fi achizitionate de la noi. Cereti o oferta!

 

 

 

Sunteti intgeresat dintre unele din serviciile noastre? Luati legatura cu noi!

În curs de procesare...