Servicii de tipărire

Deja cumparati ambalajul dvs. de la noi? De ce nu cumparati impreuna cu serviciile imprimate?

Serviciile noastre de imprimare:

      


Prelucrarea ambalajelor si decorarea intr-un singur pas!

Datorita serviciilor noastre de tiparire, puteti economisi timp si bani, deoarece puteti achizitiona ambalajul produsului si decorarea necesara dintr-un singur loc intr-un singur pas! Preturile noastre sunt adaptate pentru a va oferi servicii de tiparire cu mult sub pretul de piata pentru materialul de ambalare achizitionat de la noi.

 

Cu metodele de imprimare pe care le oferim putem decora pe orice suprafata.

Etichetarea si imprimarea directa a pachetelor disponibile pentru:

tuburi,
creuzete,
flacon,
flacon tub,
capace,
tpulverizator de maner,
pompita.

Imprimare digitala - Etichete personalizate

Cu ajutorul masinii noastre de tiparire eticheta Trojan, oferim imprimare personalizata si eticheta personalizata intr-o gama larga de forme si dimensiuni. Indiferent daca aveti nevoie de etichete de foi sau role, suntem la dispozitia dumneavoastra.

Avantaje: Etichetarea este cea mai obișnuită tehnica de decor pentru decorarea produselor cosmetice si de uz casnic. Cu masinile noastre de tiparire cu etichete digitale putem produce etichete din cantitati reduse la preturi accesibile.

Prețul imprimării etichetelor!


Imprimare UV (direct pe orice suprafata)

Imprimarea UV oferă o soluție inovatoare în domeniul imprimării digitale, timp în care se folosește lumina UV, lumina ultravioletă și se aplică direct pe suprafața de decorat, care se usucă imediat pe produs. Imprimarea UV poate fi utilizată numai pe suprafețe perfect plane sau cilindrice. Procedura se face cu o imprimantă cu jet de cerneală, care poate fi folosită și pentru a obține un efect 3D. Imprimanta functionează cu mai multe capete, bazate pe un anumit sistem de culori, cu care poate amesteca culorile dorite, realizabile. Avantajul este că uscarea are loc imediat, deci nu se pete si culorile vor fi mai clare, astfel produsele vor fi spectaculoase si vor atrage atenția. Cu procesul de imprimare UV, putem imprima pe multe tipuri de produse, dar HDPE, LDPE și materialele care conțin silicon sânt o excepție, acestea nu pot fi folosite pe ele. Acest proces este similar cu imprimarea serigrafică, dar este mult mai rentabil atunci când tipăriți cantități mai mici. Cu el se pot realiza mai multe produse în același timp, dar se poate realiza chiar și o singură piesă. Se recomandă efectuarea unui test de imprimare.

Avantajele imprimării UV:

• Cerneala UV este extrem de durabilă

• Tolerează bine transportul si culoarea produselor rămâne vie

• Nu se decolorează, așa că etichetele și decorațiunile își păstrează culoarea mai mult timp

• Timp de producție mai rapid pentru cantități mai mici, rentabil

• Obținem o schemă perfectă de culori, o calitate fotorealistă

• Ideal pentru cantităti mici

• Se poate imprima întreaga suprafață (cercul) flacoanelor (sticlă sau plastic)

• Imprimanta UV funcționează într-un mediu de culoare CMYK+alb, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de serigrafie și tampografie, se poate imprima și o imagine color

O zonă proeminentă de utilizare a imprimării UV este tipărirea materialelor de ambalare, unde imprimarea precisă, vie și durabilă este esențială pentru a crește atractivitatea produsului și succesul afacerii. Este recomandat în special pentru imprimarea creuzetelor și capacelor, unde tehnologia UV oferă o calitate și eficiență remarcabilă.


Serigrafie

Serigrafierea este o tehnica prin care o plasa este utilizata pentru a transfera cerneala pe un substratAcest proces este conceput in primul rand pentru o grafica mai simpla, de obicei pentru imprimarea în cateva culori.

Avantaje: Ideal pentru volume mari. De lunga durata.

Dezavantaje: Numarul de culori care pot fi utilizate este limitat. Este un proces de productie neeconomic pentru cantitati mici. Pentru cantitati mici, este preferabil sa alegeti imprimarea UV.


Imprimare pe baza de tampon

Imprimarea pe tampografie este un proces prin care cerneala este preluata dintr-o placa metalica pe un tampon flexibil si "stantata" pe suprafata produsului care urmeaza sa fie imprimat. Imprimarea pe tampoane poate fi utilizata pe forme si suprafete neregulate, unde alte metode indica, de obicei, limitarile lor.

Avantaje: Nu conteaza daca elementele dvs. sunt curbate sau au o suprafata neuniforma, robusta -, folosind aceasta metoda de imprimare va obtine inca o imprimare de calitate.

Dezavantaje: Putin limitate in ceea ce priveste viteza, mai ales daca doriti sa aplicati mai multe culori.


Tehnologii De ImprimareEtichete UUV (Imprimare Directa) Serigrafie TImprimare Pe Baza De Tampon
Calitate Inalt Inalt Inalt Inalt
Culoarea Fara limita Fara limita Limita (1-5) Limita (1-5)
Durabilitate Mediu Inalt Inalt Inalt
Rezultat Foto-realiste Foto-realiste Pentru o grafica mai simpla Pentru o grafica mai simpla


Cum se face? Urmariti noul nostru videoclip!

Contactati-ne cu incredere! 

Va vom ajuta sa alegeti metoda de imprimare cea mai potrivita.

Pentru a obtine o cotatie cat mai exacta, in cel mai scurt timp, nu uitati sa impartasiti urmatoarele informatii cu noi:
- Ce fel de proces doriti, ce marime doriti, cate bucati doriti?
- Aveti grafica gata, sau vreti sa facem noi?
- Daca aveti un grafic sau o idee existenta, va rugam sa ne anuntati!