Servicii de tipărire

Deja cumparati ambalajul dvs. de la noi? De ce nu cumparati impreuna cu serviciile imprimate?

Serviciile noastre:

      


Prelucrarea ambalajelor si decorarea intr-un singur pas!

Datorita serviciilor noastre de tiparire, puteti economisi timp si bani, deoarece puteti achizitiona ambalajul produsului si decorarea necesara dintr-un singur loc intr-un singur pas! Preturile noastre sunt adaptate pentru a va oferi servicii de tiparire cu mult sub pretul de piata pentru materialul de ambalare achizitionat de la noi.
Cu metodele de imprimare pe care le oferim putem decora pe orice suprafata.

Etichetarea si imprimarea directa a pachetelor disponibile pentru:

tuburi,
creuzete,
flacon,
flacon tub,
capace,
tpulverizator de maner,
pompita.

Imprimare digitala - Etichete personalizate |  Cu ajutorul masinii noastre de tiparire eticheta Trojan, oferim imprimare personalizata si eticheta personalizata intr-o gama larga de forme si dimensiuni. Indiferent daca aveti nevoie de etichete de foi sau role, suntem la dispozitia dumneavoastra.

Avantaje: Etichetarea este cea mai obișnuită tehnica de decor pentru decorarea produselor cosmetice si de uz casnic. Cu masinile noastre de tiparire cu etichete digitale putem produce etichete din cantitati reduse la preturi accesibile.


UImprimare UV (direct pe orice suprafata) |  Folosind imprimare UV putem imprima pe aproape orice suprafafa. Rezultatul este similar cu imprimarea pe serigrafie , dar poate fi mai economic atunci cand se imprima cantitati mai mici. Aceasta forma de imprimare digitala utilizeaza lumina ultra-violeta pentru a usca cerneala pe masura ce este imprimata. Ca urmare, pot fi realizate perioade mai rapide de productie.

Avantaje: Cea mai recenta tehnologie, care ofera rezultate foto-realiste imprimate direct pe suprafata ambalajelor. Ideal pentru cantitati mici. Sticlele (sticla sau plasticul) pot fi imprimate intreaga suprafata.


Serigrafie |  Serigrafierea este o tehnica prin care o plasa este utilizata pentru a transfera cerneala pe un substratAcest proces este conceput in primul rand pentru o grafica mai simpla, de obicei pentru imprimarea în cateva culori.

Avantaje: Ideal pentru volume mari. De lunga durata.

Dezavantaje: Numarul de culori care pot fi utilizate este limitat. Este un proces de productie neeconomic pentru cantitati mici. Pentru cantitati mici, este preferabil sa alegeti imprimarea UV.


Imprimare pe baza de tampon |  Imprimarea pe tampografie este un proces prin care cerneala este preluata dintr-o placa metalica pe un tampon flexibil si "stantata" pe suprafata produsului care urmeaza sa fie imprimat. Imprimarea pe tampoane poate fi utilizata pe forme si suprafete neregulate, unde alte metode indica, de obicei, limitarile lor.

Avantaje: Nu conteaza daca elementele dvs. sunt curbate sau au o suprafata neuniforma, robusta -, folosind aceasta metoda de imprimare va obtine inca o imprimare de calitate.

Dezavantaje: Putin limitate in ceea ce priveste viteza, mai ales daca doriti sa aplicati mai multe culori.


Tehnologii De ImprimareEtichete UUV (Imprimare Directa) Serigrafie TImprimare Pe Baza De Tampon
Calitate Inalt Inalt Inalt Inalt
Culoarea Fara limita Fara limita Limita (1-5) Limita (1-5)
Durabilitate Mediu Inalt Inalt Inalt
Rezultat Foto-realiste Foto-realiste Pentru o grafica mai simpla Pentru o grafica mai simplaCum se face? Urmariti noul nostru videoclip!

Contactati-ne cu incredere! 

Va vom ajuta sa alegeti metoda de imprimare cea mai potrivita.

Pentru a obtine o cotatie cat mai exacta, in cel mai scurt timp, nu uitati sa impartasiti urmatoarele informatii cu noi:
- Ce fel de proces doriti, ce marime doriti, cate bucati doriti?
- Aveti grafica gata, sau vreti sa facem noi?
- Daca aveti un grafic sau o idee existenta, va rugam sa ne anuntati!