[email protected] + 40 316 302 395

Mostre gratuite din 3 produse diferite

Incercati si  testati!

Intelegem daca ezitati inainte de achizitionarea online, deoarece nu puteti fi sigur ca produsul pe care il alegeti este potrivit pentru dvs. pe baza unei fotografii sau a unui videoclip.

In ciuda acestui fapt, oferim toate ajutoarele pentru a verifica compatibilitatea produselor, asa cum stim foarte bine ca respectarea a 100% a anumitor elemente (de exemplu, sticle si capace) intre ele se dezvaluie numai dupa asociere si testare aprofundata.

 

Intelegem ca nu doriti sa cumpărati un produs in care inca nu puteti avea incredere. Sa comandati  mostra gratuita 3 produse diferite si apoi decideti care este cel mai bine pentru dvs.!

 

Este posibil sa comandati mostre de produse direct prin intermediul magazinului nostru web. Pur si simplu faceti clic pe butonul "Solicitare esantion de produs" de sub butonul "Comanda". Plasati esantionul in cos si continuati cumparaturile si / sau mergeti la casier!

 

Sistemul nostru va calcula automat primele trei articole (1pcs produse) gratuite.

 

Daca mostre se potriveste, cumparati o reducere!

 

Mostre este gratuita numai taxa de transport trabuia sa platiti. Daca mostre sa potriveste  veti primi o reducere de 10% la urmatoarea achizitie. Veti gasi cuponul in pachetul de mostre comandat!

 
 
În curs de procesare...