info@allinpackaging.ro + 40 316 302 395

Termeni si conditii generale pt comanda de etichete

Aprobarea graficii

Cumparatorul, dupa confirmarea graficii etichetei, poate initializa comanda catre Nordtek Imexco KFT (in continuare Furnizor). Dupa plasarea comenzii, Furnizorul nu mai accepta modificari si sub nici o forma nu ofera restituiri. In consecinta, problemele de revizuire, - greselile de ortografie, erori de continut - sunt raspunderea Cumparatorului. Furnizorul nu ofer ajutor in aceasta problema, exceptand cazurile de comun acord intre parti. Planul final al graficii etichetelor va fi trimis pe mail Cumparatorului pt aprobare, inainte de productie.

 

Termen de executie/livrare

Dupa aprobarea de catre Cumparator a planurilor digitale a etichetelor, Furnizorul va incepe productia lor, termenul este de maxim 5 zile lucratoare. Termenul de livrare depinde de modalitate livrarii (air-post, trasnport marfa, etc) si a adresei/locatiei. Pentru mai julte informatii, va rugam sa vizitati site-ul nostru  allinpackaging.ro/transport. Cheltuielile privind livrarile in regim de urgenta vor fi suportate de catre Cumparator. Livrarile in regim de urgenta depind si de firma de curierat. Termenul de livrare o sa fie mentionat la lansarea comenzii.

 

Nu se fac restituiri

Fiecare comanda este definitiva. Furnizorul nu ramburseaza costul etichetei dupa finalizarea comenzii. Furnizorul recomanda citirea cu atentie a Conditiilor generale si a termenelor de Comanda inainte de finalizarea comenzii. Dupa lansarea comenzii, anularea si restituirea nu mai sunt posibile. 

 

Conditii de anulare

Dupa ce comanda este procesata si intra in fabricatie, nu mai sunt posibilitati de anulare sau de solicitare de rambursare. Cumparatorul este responsabil de grafica finala.

 

Proiecte digitale si costurile suplimentare cu privire la acestea

Prima si a doua varianta de proiect a etichetele finale sunt gratuite, si sunt transmise inainte de intrarea in productie. Pentru proiectele urmatoare, Cumparatorul trebuie sa plateasca suma de 20€/buc. Va rugam sa verificati cu atentie proiectele/planurile inainte de plasarea comenzii, pt evitarea costurilor suplimentare sau a evntualelor intarzieri.

 

Drepturile de autor a imaginilor, conditiile de utilizare, dreptul de renuntare a Furnizorului

Imaginile transmise catre Furnizor, sunt pe deplin proprietatea Cumparatorului, Furnizorul le administreaza cu confidentialitate. Clientul este responsabil pt imaginile trimise. Va rugam sa nu trimiteti imagini cu drept de autor, care nu sunt detinute de catre dvoastra! Furnizorul este de acord, ca se abtine de la reutilizarea in orice fel a imaginilor primite, exceptie, cand cele doua parti nu au convenit altfel. Imaginile vor fi pastrate de catre Furnizor pe termen nelimitat, in scopul de a asigura o noua comanda de etichete pt Cumparator.

Avertisment/Atentionare: Pentru orice reglementare, care nu este mentionata/cuprinsa in prezentul "Termeni si conditii generale cu privire la comanda de etichete", se impun/sunt valabile regulile  stabilite de catre Nordtek Imexco Kft in Termeni si conditii (Click pt vizulizarea Termenilor si conditiilor).

În curs de procesare...