[email protected] + 40 316 302 395

Imprimarea Termenilor si conditiilor

Aprobarea graficii

Cumparatorul, dupa confirmarea graficii etichetei, poate initializa comanda catre Nordtek Imexco KFT (in continuare Furnizor). Dupa plasarea comenzii, Furnizorul nu mai accepta modificari si sub nici o forma nu ofera restituiri. In consecinta, problemele de revizuire, - greselile de ortografie, erori de continut - sunt raspunderea Cumparatorului. Furnizorul nu ofer ajutor in aceasta problema, exceptand cazurile de comun acord intre parti. Planul final al graficii etichetelor va fi trimis pe mail Cumparatorului pt aprobare, inainte de productie.

 

Termen de executie/livrare

Dupa aprobarea de catre Cumparator a planurilor digitale a etichetelor, Furnizorul va incepe productia lor, termenul este de maxim 5 zile lucratoare. Termenul de livrare depinde de modalitate livrarii (air-post, trasnport marfa, etc) si a adresei/locatiei. Pentru mai julte informatii, va rugam sa vizitati site-ul nostru  allinpackaging.ro/transport. Cheltuielile privind livrarile in regim de urgenta vor fi suportate de catre Cumparator. Livrarile in regim de urgenta depind si de firma de curierat. Termenul de livrare o sa fie mentionat la lansarea comenzii.

 

Nu se fac restituiri

Fiecare comanda este definitiva. Furnizorul nu ramburseaza costul etichetei dupa finalizarea comenzii. Furnizorul recomanda citirea cu atentie a Conditiilor generale si a termenelor de Comanda inainte de finalizarea comenzii. Dupa lansarea comenzii, anularea si restituirea nu mai sunt posibile. 

 

Conditii de anulare

Dupa ce comanda este procesata si intra in fabricatie, nu mai sunt posibilitati de anulare sau de solicitare de rambursare. Cumparatorul este responsabil de grafica finala.

 

Taxe de proiectare

Taxele noastre de design grafic sunt determinate in functie de "pachetele noastre grafice" de pe site-ul nostru. Pentru mai multe informatii despre pachetele noastre grafice și costurile de productie, vizitaii: https://allinpackaging.ro/costuri-de-imprimare.html

 

Drepturile de autor a imaginilor, conditiile de utilizare, dreptul de renuntare a Furnizorului

Imaginile transmise catre Furnizor, sunt pe deplin proprietatea Cumparatorului, Furnizorul le administreaza cu confidentialitate. Clientul este responsabil pt imaginile trimise. Va rugam sa nu trimiteti imagini cu drept de autor, care nu sunt detinute de catre dvoastra! Furnizorul este de acord, ca se abtine de la reutilizarea in orice fel a imaginilor primite, exceptie, cand cele doua parti nu au convenit altfel. Imaginile vor fi pastrate de catre Furnizor pe termen nelimitat, in scopul de a asigura o noua comanda de etichete pt Cumparator.
 

Responsabilitate

Furnizorul nu investigheaza originalitatea continutului furnizat de Client pe film, inregistrari, PS, PRN, JPG, TIF, fișiere PDF sau alte fisiere, nici inviolabilitatea drepturilor de autor, drepturile de publicare si alte drepturi, prin urmare, pentru acestea Furnizorul nu isi asuma nicio responsabilitate. Furnizorul nu va fi responsabil pentru informatiile furnizate de Client, prin urmare, Clientul va fi intotdeauna responsabil. Furnizorul nu va fi obligat sa se asigure ca nu sunt afectate drepturile de proprietate, drepturile de autor ale tertilor.  Datorita daunelor produse de Client in detrimentul unui Client, Furnizorul va exclude raspunderea pentru daune.

 
Prin plasarea unei comenzi, Clientul declara ca, in ceea ce priveste obiectul ordinului transferat, are toate drepturile necesare pentru a comanda, indepartand astfel Furnizorul de orice creanta din partea unui tert pentru incalcarea drepturilor de autor, a drepturilor de personal si a altor cai de atac.
 

Avertisment/Atentionare: Pentru orice reglementare, care nu este mentionata/cuprinsa in prezentul "Termeni si conditii generale cu privire la comanda de etichete", se impun/sunt valabile regulile  stabilite de catre Nordtek Imexco Kft in Termeni si conditii (Click pt vizulizarea Termenilor si conditiilor).

În curs de procesare...