La ce să acordați atenție

La ce să fiți atenți?

- pregătirea și trimiterea fișierelor să fie tipărite

Asistență tehnică în pregătirea materialelor de tipărire și plasarea unei comenzi de tipărire

În orice caz, încercați să trimiteți fișierele grafice ca PDF-uri vectoriale cu fonturi „curbate / încorporate” și culori CMYK.

Sursa problemelor poate fi:

Format de fișier nevalid, fișier corupt, material protejat prin parolă, imperfecțiuni, erori precum defecte de execuție, imagini cu rezoluție redusă, fonturi care nu sunt „curbate / încorporate”, filtre incompatibile, elemente apropiate de decupare, dimensiunea nepotrivită.

Materialele trimise care conțin astfel de probleme vor fi inspectate în totalitate și pregătite pentru procesare, dar vor fi soluționate și nu se vor întreprinde alte măsuri până la obținerea aprobării clientului.

Rezoluția imaginii

Imagini cu rezoluție mică, de ex. sub 100 dpi nu sunt adecvate pentru imprimare. Este necesară o rezoluție minimă de 250 dpi, dar cea mai bună valoare este de 300 dpi sau mai mare.

Deoarece dacă măriți o imagine într-un program de editare, calitatea acesteia se va deteriora. Să ne străduim să obținem cea mai mare rezoluție posibilă. Toate graficele sunt proiectate având în vedere dimensiunea dorită.

În cazul în care doriți să imprimați pe o bază albă sau să supra imprimați un fragment dintr-o fotografie, trebuie să realizăm grafică vectorială perfect neagră a imaginii.

Verificarea conținutului

Nu verificăm conținutul și textul; este responsabilitatea clientului să verifice greșeli sau erori gramaticale. Astfel de defecte - după producție - pot fi remediate numai prin remanufacturare, la costul clientului. Evident, înainte de tipărire, materialul final de tipărire (adaptat nevoilor clientului) va fi trimis spre inspecție finală.

Precizia culorii

Producția produsului cerută de client (acuratețea culorii) necesită o imprimare de test aprobată semnată de client. În caz contrar, nu putem garanta culoarea produsului și nu vom accepta nici o revendicare în acest sens!

Următorul este inadecvat ca referință de culoare:

culoare văzută pe monitor

color imprimat pe alte suporturi (de ex. o fotografie a unui produs într-un catalog tipărit)

o mostră tipărită digital pe o imprimantă de probă.

Fără dimensiune tăiată sau slab definită

Fără aceasta, nu știm exact cât de mare va fi produsul finit sau dacă tăiem într-un loc greșit.

La sfârșitul editării, vă recomandăm să utilizați standardul PDF / X pentru salvarea fișierului și a opțiunilor oferite acolo. Asigurați-vă că utilizați programul pentru a aplica semne tăiate, nu o faceți „manual”.

În cazul unui run-out, proiectăm fundalul graficii dorite cu 2 mm peste dimensiunea tăiată. Acest lucru nu este necesar pentru tipărirea obiectelor directe, deoarece nu există tăiere în curb.

Literele nu sunt curbate / încorporate

Convertiți literele în curbe într-un program grafic și / sau trimiteți grupul de fonturi la imprimantă. A doua opțiune vă permite să remediați rapid erorile din textul grafic. În primul caz, tipografia nu are opțiunea de a remedia nimic, deoarece literele apar deja ca obiect grafic.

Există nenumărate fonturi disponibile, deci este posibil să nu avem fontul pe care doriți să-l utilizați în grupul nostru de fonturi. Dacă nu, rezultatul post tipărire poate să nu fie același sau să conțină chiar și conținut fără sens.

Ar trebui să încercăm întotdeauna să folosim aplicațiile grafice potrivite, dar să evităm utilizarea filtrelor lor specifice, deoarece acestea pot cauza probleme în implementare datorită compatibilității lor.

Spațiile de culoare nu sunt potrivite

Ne așteptăm la CMYK, dar dacă este diferit - RGB, LAB, HKS (monitoarele funcționează cu culori RGB). Ceea ce vedem pe monitor poate să nu fie acceptabil pentru noi în tipar. Din experiența noastră, chiar și monitoarele calibrate pe culori prezintă o diferență (monitoare CRT, LCD sau LED) atunci când se vede același spectru.

Dacă precizia culorii este foarte importantă (de exemplu: codul de culoare Pantone), asigurați-vă că o convertiți în CMYK și verificați cu tipărirea eșantionului. Pentru imprimarea digitală, toate culorile sunt realizate dintr-un amestec de patru culori de bază, deci nu se poate folosi culoarea directă. Putem vorbi despre tipărirea culorilor directe în sită, tampon și, eventual, tehnologia de imprimare offset - tipărirea tradițională cu cerneală.

Aprobarea vizualizării înainte de comandă

Înainte de începerea producției, trimitem întotdeauna un design de e-mail pentru revizuire, reparare și aprobare.

Acceptarea vizualizării este înțeleasă ca plasarea unei comenzi. Am dori să primim acest lucru prin e-mail.

Nu acceptăm reclamații privind conținutul pentru produsele realizate dintr-un design aprobat.

Din păcate, erorile descoperite după producție (erori de ortografie, aprobarea erorilor incorecte de proiectare sau de potrivire a culorilor) pot fi remediate numai prin remanufacturare, care va fi plătită de către client.