FAQ

1. Ce semnificatie are MOQ?

MOQ indica cantitatea de comanda minima a fiecaruri produs. In cazul in care produsul respectiv nu apare pe stoc doar pote fi comandat (MOQ) – care indica cantitatea minima de comanda din acel produs.

2. Care este cantitatea minima de comanda (MOQ) pentru un anumit produs?

Cantitatea minima de comanda (MOQ) pentru anumite produse sunt disponibile doar in cantitati comerciale, din care  se pot comanda cantitatea minima de comanda. Daca la anumite produse nu sunt afisate cantitatile minime de comanda, va rugam sa ne contactati agentii nostrii de vanzari care va ajuta cu mare drag.

3. Cantitatea minima de comanda (MOQ) este aceasi pentru toate produsele?

Cantitatea minima de comanda (MOQ) este diferit pentru fiecare produs inparte. In cazul in care produsele sunt pe stoc , nu de pinde de minima de comanda. Acest lucru inseamna ca sunt disponibile in orice numar – desigur, in functie de stocul disponibil.

4. Se pot comanda si cantitati mai mici din minimul de comanda (MOQ)?

Daca un anumit produs are o cantitate minima de comanda (MOQ) – nu este disponibil in cantitati mai mici.

5. Comanda de produse, daca in acel moment nu sunt disponibile pe stoc?

Desigur! Faptul ca produsul nu a fost disponibil la momentul comenzi puteti oricand recomanda. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detali!

6. Exista posibilitatea de a comanda  mostre de produs?

Din majoritatea produselor noastre, da. In acest caz, butonul „Solicitați esantion de produs” va aparea pe pagina produsului. Este posibil sa comandati 1 esantion gratuit pe produs, de la maximum 3 produse diferite (cu exceptia versiunilor prezentate mai jos). In acest caz, va fi perceput doar costul de expediere. Exista un cost pentru a comanda piese suplimentare. Atunci cand comandati mostre din produse apartinand anumitor categorii de produse, sistemul va percepe pretul produsului. Astfel de exceptii sunt: ​​materii prime, ambalaje alimentare, pompe de galoane, parfumuri, ambalaje ecologice, materii prime cosmetice, accesorii cosmetice, cutie de plastic, pungi. Motivul pentru aceasta este ca, in majoritatea cazurilor, aceste produse sunt disponibile in ambalaje colective in care minim 50 - 100 de produse existe. Daca doriti 1 esantion dintr-un produs din aceasta categorie, va rugam sa il indicati in campul de comentarii atunci cand comandati sau sa contactati colegii nostri de vanzari.

7. Cum pot comanda mostre?

Pentru comanda de mostre puteti lansa direct prin intermediul websopului. Pur si simplu faceti clic pe butonul de COMANDA care se afla sub butonul ,,Adagua in cos" cerere de mostre. Se pun mostrele alese in cos si apoi continuati sa cumparati/sau treceti direct la casa de marcat.

8. Este disponibil si tiparirea de brosura/catalog de produse?

In momentul de fata nu dispunem de catalog de produse pentru tiparire, fiindca pe All In Packaging ,,webshop" ofera informatii actualizate constant, privind oferta noastra de produse.

9. Cum pot comanda un produs care nu este pe stoc?

Faptul ca produsul nu a fost disponibil pe stoc la momentul comenzii,  puteti oricand recomanda. Intr-un astfel de caz cu privire la cantitatile de comanda minima,  va rugam sa ne contactati!

10. Cum pot comanda o cantitate mica dintr-un anumit produs, in cazul in care este disponibil numai in cantitati mari?

In cazul in care produsul este disponibil numai in cantitati mari, nu putem garanta furnizarea acestuia. Pentru ca gama noastra de produse este in continu extindere, in multe cazuri un produs este disponibil in variante diferite astfel incat putem oferi un produs similar. Pentru mai multe informatii contactati-ne!

11. Flacoane/alte recipiente care necesita si capac?

Daca nu este indicat denumirea produsului (SET) flacoane sau alte recipiente cu capac. Solicitati colegi de la departamentul vanzari care va ajuta la alegerea produsului potrivit.

12. Daca gasiti in descrierea produselor coduri (de ex. 24/410)?

Codurile in descrierea produselor nu este acelasi cu numarul de coduri de produse. Acest cod se refera doar la parametri produselor cum ar fi dimensiunea gatul flaconului 24/410 - 24 ar fi pentru diametrul iar 410 este pentru inaltime.

13. Este disponibil acelasi produs si cu alte dimensiuni si culoare?

Produsele noastre in multe cazuri sunt disponibile cu o varietate de culoare si dimensiuni. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru mai multe informatii!

14. Sunt dezinfectate produsele?

Produsele noastre nu sunt dezinfectate, acest lucru se revendica asupra responsabilitatii clientului!

15. Sunt adecvate pentru depozitarea produselor alimentare?

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru depozitarea produseleor alimentare. Aplicabilitatea anumitor produse in mai multe cazuri sunt influentate de tipul de materiale. Inainte de cumparare va rugam sa contactati colegii nostri care sunt bucurosi sa va ajute pentru alegerea ambalajului cel mai adecvat!

16. Cerere de desene  tehnice ale produselor?

Putem oferi desene tehnice ale anumitor produse la cerere. In acest caz va rugam sa ne contactati.

17. Am avea nevoie de un produs care nu se gaseste in webshop, puteti obtine acest produs?

Daca aveti nevoie de o cantitate mare de ambalaje care nu se gaseste in webshop, va rugam sa contactati agentii nostri de vanzari care va pot ajuta pentru achizitionarea acelui produs.

18. Putem comanda si telefonic?

Va putem ajuta si telefonic cu privire la o lansare de comanda/plata nu este posibil telefonic doar electronic (e-mail, magazin webshop).

19. Din ce metoda de plata pot alege?

Puteti alege din trei tipuri de plata: transfer bancar, Pay Pal si Wirecard.

20. Oferiti si servicii de livrari- 1 zi?

Este posibil sa livram intr-o zi cu curieratul expres la domiciliu, in cazul in care produsul comandat este pe stoc  si cantitate ceruta. Va rugam sa ne contactati prin telefon pentru mai multe informatii!

21. Care este timpul de livrare?

In cazul in care produsele sunt pe stoc termenul de livrare este cateva zile. Pentru mai multe informatii va rugam sa dati clic aici: http://allinpackaging.ro/transport.html. In cazul in care produsul comandat nu este pe stoc si en-gros, timpul de livrare poate varia  - va rugam pentru mai multe detalii sa contactati serviciul pentru clienti pentru mai multe informatii.

22. Cum pot sa ma asigur daca un anumit flacon este compatibil cu un capac sau pulverizator/trigger etc.

La selectarea produselor din magazinul web, trebuie sa luati in considere dimensiunea gatul flaconului -  trebuie sa alegeti acelasi parametrii  de ex. 18/410 pentru flacon, capac, pulverizator. In webshop langa categoriile de produse sunt filtre, pentru sprijinirea alegerii cat mai corecte pentru produse. De exemplu dupa achizitionarea flacoanelor dorit sa alegeti si capac si pulverizator, va propunem sa masurati cu liniarul dimensiunea gatului pentru a alege corect recipientul dorit.

23. Oferiti reducere/oferte?

Oferim reducere si oferte deopotriva pentru parteneri deja existenti si noi. Inscrieti-va pentru a beneficia de oferte si ultimele noutati:.

24. Ce inseamna "surplus"?

Produsele "Surplus" cunoscute si sub denumirea  au preturi speciale din cauza lichidarii stocurilor. In cazul in care acestea nu mai sunt disponibile, probabil ca nu vor mai fi comandate in viitor. Daca sunteti interesat de acest tip de produs, va rugam sa contactati persoana de vanzari. Puteti gasi aici produsele noastre Surplus:

25. Ce inseamna "FBOG" în numele unui produs?

Lungimea tubului este determinata FBOG (din partea inferioara a garniturii), in milimetri. FBOG lungimea tubului  poate fi calculata de la intreaga inaltime a flaconului daca clientul nu poate da / nu poate da  lungimea a tubului, dar flaconul utilizat (sau dimensiunea exacta) este disponibil. Se calculeaza: Sticla completa (de jos pana in varful gatului) + 5 mm.

26. Timpuri de taiere si livrare a tuburilor de imersie pentru achizitionarea de seturi:

Cand cumparati un set, puteti fi sigur ca produsele imperecheate vor fi perfect compatibile intre ele. Daca alegeti un set cu distribuitor (pompa, pulverizator sau pulverizator de declansare), lungimea tubului de scufundare va fi compatibila cu lungimea sticlei. Pentru a furniza distribuitorul in set cu un tub de imbinare perfect asortat, am taiat intotdeauna lungimea tubului de scufundare la dimensiunea sticlei comandate. Acest lucru este asigurat de serviciul nostru de taiere a tuburilor cu scufundare fara costuri suplimentare. In cele mai multe cazuri, in special pentru cantitati mai mici, acest lucru nu duce la o crestere a timpului de livrare. Cu toate acestea, in cazul unor cantitati mai mari, de exemplu: comandarea a mii de bucati, taierea tubului cu scufundare consuma mai mult timp, ceea ce inseamna ca trebuie sa se calculeze o durata mai lunga de 1-2 saptamani.