Cumparam stocuri de ambalaje!

Afacerile infloritoare cateodata se confrunta adesea de probleme cauzate de acumularea in exces sau chiar inutile de materiale de ambalaje ramase. Depozitarea acestor ambalaje inutile este complicata si costisitoare, nu se pot comanda cantitati exacte pana la momentul actual, este imposibil pana acuma.

Ati vinde inventarul dvs. redundant?

Exista mai multe motive pentru formarea materialelor de ambalare inutile:

  • blocat,
  • acumulat din cauza schimbarilor sezoniere,
  • schimbare de design,
  • supra-cumparat,
  • afacerea a fost inchisa / lichidata
QDP (Quality Discount Packaging) este un serviciu B2B de prima clasa care ofera urmatoarele avantaje:

  • Permite redistribuirea materialelor de ambalare rămase de inalta calitate.
  • Scapam de produsele inutile care sunt stocate si ocupa spatiu valoros.
  • Reducem emisiile de deseuri de ambalaje, protejand astfel mediul.
  • Oferim produse de calitate la un pret redus din partea cererii.
  • Reducem costurile vanzatorului pentru materialul de ambalare care a devenit redundant (depozitare, depozitare, gestionarea deseurilor etc.) si, in schimb, generam venituri suplimentare prin vanzari.

Pe scurt, sistemul QDP ofera o solutie simpla, eficienta si cu economii de costuri pentru cei care ar scapa de materialele de ambalare redundante.

QDP functioneaza in doua feluri:

1) Cumparam ambalaje acumulate ramase.

Ambalajele acumulute pot fi revandute din nou, cu toate acestea fara potentiali clienti corespunzator acest proces ar fi extrem de greu. Datorita All In packaging webshop QDP ajunge la mii de clienti. Daca produsele D-voastra ne par interesante vom cumpara stocurile de ambalaje acumulate si oferim publicului larg in cadrul webshopului.

2) Produsele dvs. redundante vor aparea in magazinul web All In Packaging.

In unele cazuri nu putem cumpara produsele acumulate. Se poate intampla in cazul in care cantitatea este atat de mare incat nu putem asigura depozitarea acestora, in cazul in care depozitul d-vastra din punct devedere geografic este favorabil pentru revanzarea produselor , suntem increzatori ca putem gasi un cumparator adecvat pentru d-voastra si pentru miile de clienti care doresc ambalaje excelente ramase pe stoc. 

Suntem siguri ca printre mii de clienti care cauta ambalaje excelente, vom gasi clientul potrivit pentru dvs., astfel incat sa va puteti vinde surplusul de materiale de ambalare cat mai curand posibil.
Calitate Ambalaj Discount este deschis tuturor furnizorilor. Sa fie vorba despre firme la care sunt disponibile materiale de ambalaje in cantitati limitate, sau producatori care ofera productie continu, suntem dispusi pentru a gasi solutii potrivite pentru toata lumea. Scopul nostru este de a gasi solutii economice eficiente atat si mediului.

Daca aveti materiale de ambalare in exces va rugam sa completati formularul de mai jos, iar noi va vom contacta pe D-voastra!