Costuri de imprimare


Costul de imprimare este impartit in 2 parti:

  • Daca aveti deja grafic final pentru tiparire, nu va trebui sa platiti costuri grafice suplimentare. Numai costul de productie va fi taxat.
  • In cazul In care aveti deja fisierul grafic, dar doriti sa il actualizati sau formatul fisierului trebuie modificat. Dupa selectarea unui pachet Fond, Mediu sau Pro, vom face modificarile necesare intr-un timp scurt. Dupa alegerea pachetului potrivit pentru dvs., vom face corectiile necesare.
  • Daca aveti doar ideea de grafica, putem realiza un design grafic complet? In acest caz, profesionistii nostri creativi vor implementa pe deplin designul etichetelor in functie de cerintele dvs. Indiferent daca doriti sa participati la procesul de planificare sau sa ne dati maini gratuite 100%, pachetul Premium este alegerea potrivita pentru dvs.

DACA ATI CUMPARATI AMBALAJUL DE LA NOI VA PUTEM FURNIZATI ETICHETE PE PRETURI SIGNIFICANTLY DISCOUNTED!

*Inainte de a comanda, puteti solicita imprimarea prin esantion care costa minim 20 EUR, dar in functie de complexitatea sarcinii, acest cost poate creste in continuare. In acest caz, vom calcula un pret unic.

Comanda minima este de 20 EUR, care include costul tiparirii esantionului. Daca valoarea totala a comenzii este mai mare de 200 EUR, costul solicitarii de esantion va fi creditat. Preturile sunt preturile nete. Plata avansata trebuie platita inainte de productie. Preturile prezentate sunt doar informative. Calculam oferta personalizata in fiecare caz.